Ryhmittymä Atrain valittu Valtorin projektihallinta- ja integraattoripalveluiden toimittajaksi


Valtori

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori toteutti IT-konsultoinnin palveluita koskevan Hanselin puitejärjestelyn sisäisen kevennetyn kilpailutuksen projektihallinta- ja integraattoripalveluiden hankkimiseksi. Tarjouskilpailun voitti Ryhmittymä Atrain. Atrain-kumppanit Citrus ja Oxit tukevat Valtorin tavoitetta tehdä projektitoimituksista yhä enemmän asiakkaiden tarpeita vastaavia.

”Valtorille asiakastyytyväisyys on tärkeää. Haluamme palvella asiakkaitamme ja sidosryhmiämme parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt solmittu sopimus on voimassa kevääseen 2020 ja se täydentää Valtorin omaa projektipäällikkökapasiteettia. Tulemme hyödyntämään nyt tehtyä sopimusta Valtorin omissa projekteissa ja tarpeen mukaan myös asiakasprojekteissa”, kertoo tulosalueen päällikkö Tuomo Kouhia Valtorista.

”Ryhmittymä Atrain vastaa Valtorin ja sen asiakkaiden tarpeeseen ja hyödyt näkyvät Valtorin asiakkaille lähitulevaisuudessa. Atraimen ja Valtorin yhteinen tavoite on saada projektit hoidettua suunnitelmallisesti, laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa Valtorin projektimetodologiaa hyödyntäen. Tämän tavoitteen onnistumista mitataan toteuttavissa projekteissa. Tavoitteenamme on tehdä yhä asiakaslähtöisempiä projektitoimituksia asiakkaiden tarpeisiin”, kertoo Jaakko Viitanen Ryhmittymä Atraimesta.

Hankkeesta kertoo mielellään lisää:
Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Tuomo Kouhia
Tulosalueen päällikkö, projekti- ja asiantuntijapalvelut
p. 040 563 2871, tuomo.kouhia[at]valtori.fi

Ryhmittymä Atrain / Citrus Solutions Oy
Jaakko Viitanen
VP, julkishallinto
p. 040 565 0430, jaakko.viitanen[at]citrus.fi


Arcusys avasi tytäryhtiön Bostoniin

Atrain-ryhmittymään kuuluva Arcusys Oy avasi maaliskuun alussa tytäryhtiön Bostoniin. Yhdysvaltoihin laajentumisen myötä yrityksen toiminta kansainvälistyy ja toimipaikkoja on jo kolmessa eri maassa.

Lue koko juttu

Saimme uusia puitesopimuksia

Hansel julkisti 15.4.2015 päätökset IT-konsultoinnin 2015 – 2019 -puitejärjestelykilpailutuksista. Atrain verkosto sai uusittua puitesopimuksia ja on 2015 alkaen neljällä osa-alueella Hanselin puitesopimustoimittaja.

Lue koko juttu

Citrus mukana Kelan tietojärjestelmien uudituksessa

Kelan tietojärjestelmien uudistus on vuosikymmenen isoimpia IT hankkeita Suomessa. Hankkeen tarkoituksena on modernisoida it-järjestelmät, perinteisestä isokone-ympäristöstä nykyaikaiseen kolmitasoarkkitehtuuriin.

Lue koko juttu