Arcusys Oy avasi tytäryhtiön Bostoniin


Arcusys Bostoniin

Mikä

Arcusys Oy avasi maaliskuun alussa tytäryhtiön Bostoniin. Yhdysvaltoihin laajentumisen myötä yrityksen toiminta kansainvälistyy ja toimipaikkoja on jo kolmessa eri maassa.

Avoimen lähdekoodin ja erityisesti Liferayn asiantuntijapalveluihin ja tietojärjestelmäratkaisuihin erikoistunut Arcusys on kehittänyt jo muutaman vuoden ajan Valamis verkko-oppimissovellusta. Valamiksen avulla Liferay-verkkopalvelualusta muuntuu monipuoliseksi oppimisympäristöksi, joka pystyy globaalisti vastaamaan sosiaalisen oppimisen tarpeisiin.

Arcusysin osaaminen Liferayn pedagogisessa hyödyntämisessä on noteerattu myös kansainvälisesti. Arcusysin Valamis on voittanut kansainvälisen Liferayn Marketplace App sovelluskilpailun ja on Liferay liitännäisistä kiistatta paras tarjolla olevista verkko-oppimisen ratkaisuista.

Muun muassa aikaeron takia Yhdysvaltoihin laajentuminen ja läsnäolo on välttämätöntä paremman tavoitettavuuden ja parhaan mahdollisen palvelun kannalta. Markkinoilta on löytynyt jo useita Valamiksesta kiinnostuneita tahoja ja ensimmäisiä projekteja päästään toteuttamaan kevään aikana. Boston on yksi Yhdysvaltojen tärkeimmistä IT-alan koulutuskeskuksista, joten tytäryhtiön avaaminen juuri sinne oli luonnollinen ratkaisu."Jussi Hurskainen, Arcusysin toimitusjohtaja

Yritys ottaa samalla harppauksen suurille markkinoille, sillä pelkästään Bostonin laajalla metropolialueella asuu noin kahdeksan miljoonaa ihmistä. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa. Yrityksellä on myös toimipisteet Oulussa, Helsingissä ja Lappeenrannassa, sekä tytäryhtiö Petroskoissa. Toimistoilla työskentelee tällä hetkellä yhteensä 100 ohjelmistoalan ammattilaista.Arcusys avasi tytäryhtiön Bostoniin

Atrain-ryhmittymään kuuluva Arcusys Oy avasi maaliskuun alussa tytäryhtiön Bostoniin. Yhdysvaltoihin laajentumisen myötä yrityksen toiminta kansainvälistyy ja toimipaikkoja on jo kolmessa eri maassa.

Lue koko juttu

Saimme uusia puitesopimuksia

Hansel julkisti 15.4.2015 päätökset IT-konsultoinnin 2015 – 2019 -puitejärjestelykilpailutuksista. Atrain verkosto sai uusittua puitesopimuksia ja on 2015 alkaen neljällä osa-alueella Hanselin puitesopimustoimittaja.

Lue koko juttu

Citrus mukana Kelan tietojärjestelmien uudituksessa

Kelan tietojärjestelmien uudistus on vuosikymmenen isoimpia IT hankkeita Suomessa. Hankkeen tarkoituksena on modernisoida it-järjestelmät, perinteisestä isokone-ympäristöstä nykyaikaiseen kolmitasoarkkitehtuuriin.

Lue koko juttu